Quiztig met Bier
$5.00
Minimum prijs
$9.99
Voorgestelde prijs

Quiztig met Bier

Over het boek

Quiztig met Bier is een ideaal spel om in de kroeg te spelen. Je steekt er bovendien heel wat van op. Aan de hand van 750 quizvragen wordt je kennis over bier en het brouwen grondig op de proef gesteld.

Het unieke "quiztig met"-systeem maakt dat je steeds vragen krijgt op je eigen kennisniveau.

Quiztig met Bier is het vierde boek in de Quiztig met-reeks. De andere boeken zijn Quiztig met Wijn, Quiztig met Rock en Quiztig met Lier. Meer titels in voorbereiding. Voor meer info over Quiztig met, raadpleeg http://www.quiztig.be.

  • Deel dit boek

Over de auteur

Peter Doomen
Peter Doomen

De auteur is bierliefhebber en schrijver. Quiztig met Bier is zijn zesde boek.

Table of Contents

  • Voor de quizmaster
  • Copyright
  • Startvragen
  • Strijdvragen
  • De juiste oplossingen

De Leanpub 45-dagen 100% Geluksgarantie

Binnen 45 dagen na aankoop kunt u een 100% restitutie op elke Leanpub aankoop krijgen in twee klikken. We verwerken deze restituties handmatig. Het zal dus een paar dagen duren voor ze verschijnen. Zie volledige voorwaarden.

Do Well. Do Good.

Authors have earned$10,909,613writing, publishing and selling on Leanpub, earning 80% royalties while saving up to 25 million pounds of CO2 and up to 46,000 trees.

Lees meer over boeken schrijven op Leanpub

Gratis Updates. DRM-vrij.

Als je een Leanpub boek koopt, krijg je gratis aanpassingen aan het boek, zolang de auteur het boek aanpast! Veel auteurs gebruiken Leanpub om hun in wording boeken te publiceren, terwijl ze deze aan het schrijven zijn. Alle lezers krijgen gratis updates, onafhankelijk van het tijdstip wanneer ze het boek kochten of hoeveel ze betaalden (dus ook als ze niets betaalden).

De meeste Leanpub boeken zijn beschikbaar in PDF (voor computers), EPUB (voor telefoon of tablets) en MOBI (voor Kindle). De formaten die bij een boek beschikbaar zijn, worden getoond in de rechter bovenhoek van deze pagina.

Tenslotte, Leanpub boeken hebben geen DRM anti-kopieer nonsense, zodat je de boeken makkelijk kan lezen op elk toestel dat ondersteund wordt.

Lees meer over de e-boekformaten van Leanpub en waar u ze kunt lezen

Schrijf en publiceer op Leanpub

Auteurs en uitgevers gebruiken Leanpub om in-progress en volledige e-boeken te publiceren, net als dit. Je kan Leanpub ook gebruiken om je eigen boeken te schrijven, publiceren en verkopen! Leanpub is een krachtige platform voor ernstige auteurs, het combineert een werkwijze om op een eenvoudige manier elegant te schrijven en uit te geven met een winkel gericht op het verkopen van ebooks in wording. Leanpub is een magische typemachine voor auteurs: je schrijft enkel in platte tekst, en je geeft je ebook uit met een eenvoudige klik op een knop. Eenvoudiger kan niet.

Lees meer over boeken schrijven op Leanpub