Verbindend Leiderschap - Sprint 5 (Nederlands)
$9.00
Minimum prijs
$15.00
Voorgestelde prijs

Verbindend Leiderschap - Sprint 5 (Nederlands)

Businessroman over teamenergie en coachend leidinggeven

Over het boek

Vraag je je wel eens af waarom sommige teams gedijen op hindernissen en anderen hulpeloos wachten tot management ze oplost? De taal van leiders speelt hierin een cruciale rol. Met de juiste taal creëer je zelforganiserende teams en vermijd je aangeleerde hulpeloosheid.

In deze business novel laten we zien hoe Marianne – een gedreven afdelingshoofd – haar teams stimuleert. Met de hulp van haar coach Lydia spoort ze de patronen op die teamwerk frustreren en leert ze eenvoudige positieve gesprekstechnieken om teameigenaarschap over de manier van werken te bevorderen. Met eenvoudige werkvormen en visuele technieken pakt ze stap voor stap de obstakels op haar pad aan.

Lees dit boek alleen als je bereid bent om je mentale modellen rond leidinggeven aan teams en organisaties kritisch te onderzoeken.

Over de auteur

Linda Dorlandt & Remi-Armand Collaris
Linda Dorlandt & Remi-Armand Collaris

The main challenge of today's organizations is creating an environment in which people can blossom by collaborating. Autonomy and teamwork are important ingredients for that. In our work as organizational coaches, we help teams to reclaim ownership over their way of working. We offer experience-based learning that helps teams to see and breakthrough dysfunctional organizational patterns.

Inhoudsopgave

 • Inhoudsopgave
 • Deel 1: Het verhaal
 • Inleiding
 • Coaching: Gun het jezelf
 • Kennismaking: Expeditie teamleren
 • Transparantie: Ik zie, ik zie
 • Verbetering: Mobiliseer je talenten
 • Samenwerking: Geef een bezwaar kado
 • Klantwaarde: Lang genoeg gewacht
 • Teamleren: Speel jij mij even
 • Droomwandelen
 • Deel 2: Bijlagen
 • Bijlage 1: Hoe nu verder?

De Leanpub 60-dagen 100% Geluksgarantie

Binnen 60 dagen na aankoop kunt u een 100% restitutie op elke Leanpub aankoop krijgen in twee klikken. We verwerken deze restituties handmatig. Het zal dus een paar dagen duren voor ze verschijnen. Zie volledige voorwaarden.

80% Royalties. Earn $16 on a $20 book.

We pay 80% royalties. That's not a typo: you earn $16 on a $20 sale. If we sell 5000 non-refunded copies of your book or course for $20, you'll earn $80,000.

(Yes, some authors have already earned much more than that on Leanpub.)

In fact, authors have earnedover $12 millionwriting, publishing and selling on Leanpub.

Learn more about writing on Leanpub

Gratis Updates. DRM-vrij.

Als je een Leanpub boek koopt, krijg je gratis aanpassingen aan het boek, zolang de auteur het boek aanpast! Veel auteurs gebruiken Leanpub om hun in wording boeken te publiceren, terwijl ze deze aan het schrijven zijn. Alle lezers krijgen gratis updates, onafhankelijk van het tijdstip wanneer ze het boek kochten of hoeveel ze betaalden (dus ook als ze niets betaalden).

De meeste Leanpub boeken zijn beschikbaar in PDF (voor computers) en EPUB (voor telefoon, tablets, en Kindle). De formaten die bij een boek beschikbaar zijn, worden getoond in de rechter bovenhoek van deze pagina.

Tenslotte, Leanpub boeken hebben geen DRM anti-kopieer nonsense, zodat je de boeken makkelijk kan lezen op elk toestel dat ondersteund wordt.

Lees meer over de e-boekformaten van Leanpub en waar u ze kunt lezen

Schrijf en publiceer op Leanpub

Auteurs en uitgevers gebruiken Leanpub om in-progress en volledige e-boeken te publiceren, net als dit. Je kan Leanpub ook gebruiken om je eigen boeken te schrijven, publiceren en verkopen! Leanpub is een krachtige platform voor ernstige auteurs, het combineert een werkwijze om op een eenvoudige manier elegant te schrijven en uit te geven met een winkel gericht op het verkopen van ebooks in wording. Leanpub is een magische typemachine voor auteurs: je schrijft enkel in platte tekst, en je geeft je ebook uit met een eenvoudige klik op een knop. Eenvoudiger kan niet.

Lees meer over boeken schrijven op Leanpub