The Elements of Data Analytic Style (Magyar Kiadás)
Ingyenes!
Tagsággal
$10.00
Javasolt ár

The Elements of Data Analytic Style (Magyar Kiadás)

Útmutató azoknak, akik adatelemzést szeretnének végezni.

A könyvről

Az adatelemzés legalább annyira művészet, mint tudomány. Ez a könyv az adatelemzés részleteire összpontosít, amelyek néha elmaradnak a hagyományos statisztikai osztályokban és tankönyvekben. Részben az szerző blogbejegyzésein, előadási anyagain és útmutatóin alapul, mint például:

A szerző az egyik társfejlesztője a Johns Hopkins Adattudományi Specializációnak, a világ legnagyobb adattudományi programjának, amelybe több mint 1,76 millió ember iratkozott be. A könyv hasznos kiegészítő az adattudományi vagy adatelemzési bevezető kurzusokhoz. Ezen kívül hasznos referenciaeszköz azok számára, akiknek adatelemzéseket kell olvasniuk és kritizálniuk.

Ez a könyv egy magyar nyelvű fordítása a The Elements of Data Analytic Style könyvnek, amelyet eredetileg angol nyelven írtak.

A szerzőkről

Jeffrey Leek
Jeff Leek

Jeff Leek is an Associate Professor of Biostatistics and Oncology at the Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health. His research focuses on the intersection of high dimensional data analysis, genomics, and public health. He is the co-editor of the popular Simply Statistics Blog and co-director of the Johns Hopkins Specialization in Data Science the largest data science program in the world that has enrolled more than 1.76 million people.

TranslateAI
TranslateAI

Leanpub now has a TranslateAI service which uses AI to translate their book from English into up to 31 languages, or from one of those 31 languages into English. We also have a GlobalAuthor bundle which uses TranslateAI to translate English-language books into either 8 or 31 languages.

Leanpub exists to serve our authors. We want to help you reach as many readers as possible, in their preferred language. So, just as Leanpub automates the process of publishing a PDF and EPUB ebook, we've now automated the process of translating those books!

Tartalomjegyzék

 • 1. Bevezetés
 • 2. Az adatelemzés kérdése
 • 3. Az adatok rendszerezése
 • 4. Az adatok ellenőrzése
 • 5. Exploratív elemzés
 • 6. Statisztikai modellezés és következtetés
 • 7. Predikció és gépi tanulás
 • 8. Okozatiság
 • 9. Írásos elemzések
 • 10. Ábrák készítése
 • 11. Adatok bemutatása
 • 12. Reprodukálhatóság
 • 13. Néhány formai kérdés
 • 14. Adatelemzési ellenőrzőlista
 • 15. További erőforrások

A Leanpubnál nincs kockázat, csak 100% boldogsággarancia

A vásárlástól számított 60 napon belül, mindössze két kattintással visszakapható az összeg 100%-a bármely Leanpubnál történt vásárlás esetében.

További részletek.

80% Royalties. Earn $16 on a $20 book.

We pay 80% royalties. That's not a typo: you earn $16 on a $20 sale. If we sell 5000 non-refunded copies of your book or course for $20, you'll earn $80,000.

(Yes, some authors have already earned much more than that on Leanpub.)

In fact, authors have earnedover $13 millionwriting, publishing and selling on Leanpub.

Learn more about writing on Leanpub

Ingyenes frissítések. DRM nélkül.

A Leanpubon elérhető könyvek megvásárlásával együtt hozzáférhetőek azok összes későbbi frissítései, amikor a szerző feltölt belőlük egy újabb változatot. Számos szerző a Leanpub segítségével osztja meg előkészületben, írás alatt levő műveit. Ekkor az összes olvasó ingyenesen hozzáférés a frissítésekhez, függetlenül attól, hogy mikor fizettek érte és hogy mennyit (akár semmennyit).

A legtöbb Leanpubon megjelenő könyv elérhető PDF formában (számítógépek számára) és EPUB formában (telefonok, tabletek és Kindle). A formátumok, amelyekben az adott könyv elérhető, az oldal jobb felső sarkában láthatóak.

Végezetül, a Leanpubon megjelentetett könyvek egyike sincs DRM vagy ahhoz hasonló más egyéb (értelmetlen) másolásvédelemmel ellátva, így könnyű olvasni ezeket bármilyen támogatott eszközön.

További részletek a Leanpubon elérhető formátumokról és felhasználásukról

Írás és publikálás a Leanpubon

A Leanpub segítségével egyszerűen lehet előkészületben levő és befejezett elektronikus könyveket és online kurzusokat szerkeszteni, megjelentetni!

A Leanpub egy megbízható platform azok számára, akik komoly gondolják az írást. Elektronikus könyvek kidolgozására alkalmas egyszerű, elegáns szerkesztési és publikálási felülettel rendelkezik, sajáttal bolttal.

A Leanpub a szerzők bűvös írógépe: a szöveg megírása és az e-könyv kiadása mindössze csak egyetlen kattintás! (Vagy, ha az e-könyvet magunk készítjük el, akkor eszintén egyetlen kattintással fel tudjuk tölteni a saját PDF és EPUB állományainkat.) Csak ennyi az egész!

Írás a Leanpubon, bővebben