Aphantasia (Magyar Kiadás)
Ingyenes!
Legalacsonyabb ár
$7.99
Minimum paid price

Aphantasia (Magyar Kiadás)

Egy eszmefuttatás a semmiről

A könyvről

Ha szeretnéd új szemszögből látni a világot, van egy egyszerű gyakorlatom számodra:

1. Csukd be a szemed.

2. Képzelj el egy asztalt.

3. Képzelj el egy labdát, amely legurul az asztalról.

(Komolyan, mielőtt tovább olvasnál, kérlek most csináld meg. Megvárlak.)

Kész vagy?

Most válaszolj a következő két kérdésre:

1. Milyen színű volt a labda?

2. Milyen színű volt az asztal?

Ha tipikus személy vagy, valószínűleg azt válaszoltad, hogy a labda piros, sárga vagy kék volt. Hallottam már bonyolultabb leírásokat is a labdáról, például sárga kék csíkokkal.

Az asztal esetében talán egy színre, vagy egy anyagra gondoltál, mint a fa. Lehet, hogy még egy konkrét fát is választottál, mint a fenyő vagy a tölgy.

Most pedig néhányotok számára a válasz inkább olyan lehet, mint az enyém...

(...folytasd az olvasást az ingyenes online olvasás gombra kattintva, hogy a böngésződben olvasd el, vagy add hozzá a könyvet a kosaradhoz, hogy PDF-ben és EPUB-ban letölthesd és elolvasd...)

Ez a könyv egy magyar nyelvű fordítása a Aphantasia könyvnek, amelyet eredetileg angol nyelven írtak.

A szerzőkről

Peter Armstrong
Peter Armstrong

Peter Armstrong is the founder and CEO of Leanpub. He has over two decades of experience in software, including eight years as a developer at Silicon Valley startups. He founded Ruboss in 2008, and launched Leanpub in 2010.

Peter coined the term Lean Publishing. Lean Publishing is the act of publishing an in-progress book using lightweight tools and many iterations to get reader feedback, pivot until you have the right book and build traction once you do.

Peter is the creator of Markua, the Markdown dialect used on Leanpub. He is the author of a number of books, including Lean Publishing, Aphantasia and Programming for Kids. He has a BSc in Computer Science and Psychology from the University of Victoria, and he and his wife live in Victoria, BC.

TranslateAI
TranslateAI

Leanpub now has a TranslateAI service which uses AI to translate their book from English into up to 31 languages, or from one of those 31 languages into English. We also have a GlobalAuthor bundle which uses TranslateAI to translate English-language books into either 8 or 31 languages.

Leanpub exists to serve our authors. We want to help you reach as many readers as possible, in their preferred language. So, just as Leanpub automates the process of publishing a PDF and EPUB ebook, we've now automated the process of translating those books!

Tartalomjegyzék

  • Aphantázia: Egy esszé a semmiről
   • Képzelj el egy asztalt
   • A vezércsel
   • Einstein
   • Kölcsönhatások
   • Alvás és Meditáció
   • Intellektuális Empátia
   • A Lakótárs, Akinek Nem Volt Szaglása
   • Belső monológok
   • Vallás és művészet
   • Könyvek és Filmek
   • Miért utazni, túrázni vagy fényképezni?
   • Kódok, Matematika és Bevásárlóközpontok
   • Egy Esszé a Semmiről

A Leanpubnál nincs kockázat, csak 100% boldogsággarancia

A vásárlástól számított 60 napon belül, mindössze két kattintással visszakapható az összeg 100%-a bármely Leanpubnál történt vásárlás esetében.

További részletek.

80% Royalties. Earn $16 on a $20 book.

We pay 80% royalties. That's not a typo: you earn $16 on a $20 sale. If we sell 5000 non-refunded copies of your book or course for $20, you'll earn $80,000.

(Yes, some authors have already earned much more than that on Leanpub.)

In fact, authors have earnedover $13 millionwriting, publishing and selling on Leanpub.

Learn more about writing on Leanpub

Ingyenes frissítések. DRM nélkül.

A Leanpubon elérhető könyvek megvásárlásával együtt hozzáférhetőek azok összes későbbi frissítései, amikor a szerző feltölt belőlük egy újabb változatot. Számos szerző a Leanpub segítségével osztja meg előkészületben, írás alatt levő műveit. Ekkor az összes olvasó ingyenesen hozzáférés a frissítésekhez, függetlenül attól, hogy mikor fizettek érte és hogy mennyit (akár semmennyit).

A legtöbb Leanpubon megjelenő könyv elérhető PDF formában (számítógépek számára) és EPUB formában (telefonok, tabletek és Kindle). A formátumok, amelyekben az adott könyv elérhető, az oldal jobb felső sarkában láthatóak.

Végezetül, a Leanpubon megjelentetett könyvek egyike sincs DRM vagy ahhoz hasonló más egyéb (értelmetlen) másolásvédelemmel ellátva, így könnyű olvasni ezeket bármilyen támogatott eszközön.

További részletek a Leanpubon elérhető formátumokról és felhasználásukról

Írás és publikálás a Leanpubon

A Leanpub segítségével egyszerűen lehet előkészületben levő és befejezett elektronikus könyveket és online kurzusokat szerkeszteni, megjelentetni!

A Leanpub egy megbízható platform azok számára, akik komoly gondolják az írást. Elektronikus könyvek kidolgozására alkalmas egyszerű, elegáns szerkesztési és publikálási felülettel rendelkezik, sajáttal bolttal.

A Leanpub a szerzők bűvös írógépe: a szöveg megírása és az e-könyv kiadása mindössze csak egyetlen kattintás! (Vagy, ha az e-könyvet magunk készítjük el, akkor eszintén egyetlen kattintással fel tudjuk tölteni a saját PDF és EPUB állományainkat.) Csak ennyi az egész!

Írás a Leanpubon, bővebben