Web Početnik by Igor Benić [Leanpub PDF/iPad/Kindle]
Web Početnik
Web Početnik (Kod i dizajn)
$0.99
Minimum
$2.99
Suggested
Web Početnik

Ova knjiga je poslednji put ažurirana 2014-10-16

O knjizi

Knjiga "Web Početnik" je savršena knjiga za potpune početnike u razvoju web stranica. Sa više od 80 stranica, knjiga pruža sve potrebne osnove za izradu vlastite web stranice.

Knjiga počinje sa uvodom u sam HTML te nakon što se nauči HTML, kreće se na CSS gdje se uče osnove CSS i kako prepoznati nešto u CSS-u.

Nakon što smo naučili HTML i CSS krećemo u izradu svoje prve Web stranice gdje koristimo malo "napredniji" način slaganja sadržaja.

Uz sam HTML i CSS pri izradu svoje prve web stranicu upoznati ćete se javascriptom i jQuery-em te kako uz pomoć tog jezika možete napraviti slider slika.

Packages

Kod i dizajn

U ovom paketu uz knjigu možete dobiti cijeli kod za poglavlje "Moja prva web stranica" i to postavljen u 12 foldera kako bi mogli pratiti tijek izrade u sekcijama. Uz kod dolazi i dizajn za to poglavlje tako da možete vježbati i rezanje dizajna.

  • Croatian

  • PDF

  • EPUB

  • MOBI

  • APP

$0.99
Minimum
$2.99
Suggested
The Book
  • Croatian

  • PDF

  • EPUB

  • MOBI

  • APP

Free!
Minimum
$0.00
Suggested

O autoru

Igor Benić
Igor Benić

Zaposlen u multilink.hr kao Front End developer i dizajner gdje se koristi tehnologijama poput ASP.NET i C#. U slobodno vrijeme je PHP Developer i strastveni Wordpress korisnik koji je upoznao Wordpress platformu u danima kada je to bio samo blog.

Jedan je od osnivača www.lakotuts.com gdje piše i snima tutorijale vezane uz web developement.

Igor Benić je i autor knjige "WordPress na Bootstrap 3.x". Poveznicu na tu knjigu možete pronaći malo dolje na ovoj stranici.

Leanpub bez uvjeta, bez rizika, 100% zagarantovano zadovoljstvo

U roku od 45 dana od dana kupovine možete dobiti 100% povrat novca za bilo koju Leanpub kupovinu, sa samo dva klika. Ručno obrađujemo povrat novca, pa se može desiti da protekne nekoliko dana da se novac pokaže na Vašem računu. Pročitajte full terms.

Write and Publish on Leanpub

Authors and publishers use Leanpub to publish amazing in-progress and completed ebooks, just like this one. You can use Leanpub to write, publish and sell your book as well! Leanpub is a powerful platform for serious authors, combining a simple, elegant writing and publishing workflow with a store focused on selling in-progress ebooks. Leanpub is a magical typewriter for authors: just write in plain text, and to publish your ebook, just click a button. It really is that easy.

Learn more about writing on Leanpub