Υποβρύχιο Ψάρεμα: Ακρότητες στο Βυθό
$8.50
Ελάχιστη τιμή
$8.50
Προτεινόμενη τιμή

Υποβρύχιο Ψάρεμα: Ακρότητες στο Βυθό

Είκοσι Απίθανες Ιστορίες Ψαροτούφεκου

Σχετικά με το Βιβλίο

Οι «Ακρότητες στο Βυθό» είναι μια γλαφυρή αφήγηση των πιο απίθανων περιστατικών υποβρυχίου ψαρέματος του συγγραφέα, μέσα από 30 χρόνια εξορμήσεων σε όλους τους βυθούς της Ελλάδας.

Αποτελεί την συλλογή των είκοσι πιο φημισμένων ιστοριών που έχει δημοσιεύσει ο συγγραφέας την δεκαετία του 1990 στα καταδυτικά περιοδικά, ένα ντοκουμέντο, σήμερα για την υποβρύχια ζωή που είχαν οι βυθοί όλης της Ελλάδας, από την Σαμοθράκη μέχρι τη Ρόδο και από την Λακωνική Μάνη μέχρι το Μαθράκι της Κέρκυρας, όπως τους εξερεύνησε ο συγγραφέας και οι περιπέτειες του ίδιου και της παρέας του στις πιο άγριες θάλασσες του Αιγαίου και του Ιονίου.

Οι πραγματικές ιστορίες πλαισιώνονται από δεκάδες υποβρύχια στιγμιότυπα υποβρύχιου ψαρέματος. Με πολύ χιούμορ και πολλή καλή περιγραφή των τεχνικών υποβρύχιου ψαρέματος στο ψάξιμο στο βυθό, στο καρτέρι και σε μεσοπέλαγες ξέρες, αναζητώντας είδη ψαριών από σαργούς έως και μεγάλες συναγρίδες, σφυρίδες, ροφούς και μαγιάτικα, ο συγγραφέας μας μεταφέρει μαζί του σε μια άνιση μάχη με γίγαντες του βυθού, που τις περισσότερες φορές του προσφέρουν ένα πολύτιμο μάθημα! 

Σχετικά με τον Συγγραφέα

IOANNIS DETORAKIS
IOANNIS DETORAKIS

Yannis Detorakis was born in Athens, Greece, in 1967 and his parents come from Crete. He started free diving and scuba diving at the age of 17 and continues since. He studied biology and made several research programs in diving - hyperbaric physiology.

He is a scuba and free diving instructor since 1991 (today a Master Instructor PADI) and a Free Diver Instructor Trainer CMAS since 2002.

He is the first PADI Freediving Instructor in Greece since 2004 and since 2016 he is a Freediver Instructor Trainer PADI for the new PADI Free diving courses.

Yannis is a designer of Free Diving Courses: At 2001 he founded his Diving Center "Atlantis Diving" in Athens and at 2004 he started his own - designed 3 PADI Free Diving Distinctive Specialties (Free Diver - Advanced Free Diver and Master Free Diver) teaching hundreds of student free divers the following years.

As an author he has written 6 books about free diving: The History, The Technique for the first 10 meters, The Physiology, The Equipment and others, now being translated in English.

Η Εγγύηση Ευτυχίας 60 ημερών του Leanpub 100%

Εντός 60 ημερών από την αγορά μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων 100% για οποιαδήποτε αγορά από το Leanpub, με δύο κλικ.

Δείτε πλήρεις όρους

80% πνευματικά δικαιώματα. Κερδίστε $16 σε ένα βιβλίο των $20.

Πληρώνουμε 80% πνευματικά δικαιώματα. Δεν είναι λάθος: κερδίζετε $16 σε μια πώληση $20. Εάν πουλήσουμε 5000 μη επιστρεφόμενα αντίτυπα του βιβλίου ή του μαθήματος σας για $20, θα κερδίσετε $80,000.

(Ναι, μερικοί συγγραφείς έχουν ήδη κερδίσει πολύ περισσότερα από αυτό στο Leanpub.)

Στην πραγματικότητα, οι συγγραφείς έχουν κερδίσειπάνω από $12 εκατομμύριαγράφοντας, εκδίδοντας και πωλώντας στο Leanpub.

Μάθετε περισσότερα για τη γραφή στο Leanpub

Δωρεάν Ενημερώσεις. Χωρίς DRM.

Αν αγοράσετε ένα βιβλίο από το Leanpub, λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις για όσο χρόνο ο συγγραφέας ενημερώνει το βιβλίο! Πολλοί συγγραφείς χρησιμοποιούν το Leanpub για να δημοσιεύσουν τα βιβλία τους ενώ τα γράφουν. Όλοι οι αναγνώστες λαμβάνουν δωρεάν ενημερώσεις, ανεξάρτητα από το πότε αγόρασαν το βιβλίο ή πόσο πλήρωσαν (συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν).

Τα περισσότερα βιβλία του Leanpub είναι διαθέσιμα σε μορφή PDF (για υπολογιστές) και EPUB (για κινητά, tablets και Kindle). Οι μορφές που περιλαμβάνει ένα βιβλίο εμφανίζονται στην επάνω δεξιά γωνία αυτής της σελίδας.

Τέλος, τα βιβλία του Leanpub δεν έχουν καμία προστασία αντιγραφής DRM, οπότε μπορείτε εύκολα να τα διαβάσετε σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή.

Μάθετε περισσότερα για τις μορφές ηλεκτρονικών βιβλίων του Leanpub και πού να τα διαβάσετε

Γράψτε και Δημοσιεύστε στο Leanpub

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Leanpub για να γράψετε, δημοσιεύσετε και πουλήσετε εύκολα βιβλία σε εξέλιξη και ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά βιβλία και διαδικτυακά μαθήματα!

Το Leanpub είναι μια ισχυρή πλατφόρμα για σοβαρούς συγγραφείς, συνδυάζοντας ένα απλό, κομψό γράψιμο και δημοσίευση με ένα κατάστημα που επικεντρώνεται στην πώληση βιβλίων σε εξέλιξη.

Το Leanpub είναι μια μαγική γραφομηχανή για τους συγγραφείς: απλώς γράψτε σε απλό κείμενο, και για να δημοσιεύσετε το ηλεκτρονικό σας βιβλίο, απλώς πατήστε ένα κουμπί. (Ή, εάν παράγετε το ηλεκτρονικό σας βιβλίο μόνοι σας, μπορείτε ακόμη να ανεβάσετε τα δικά σας αρχεία PDF και/ή EPUB και στη συνέχεια να δημοσιεύσετε με ένα κλικ!) Είναι πραγματικά τόσο εύκολο.

Μάθετε περισσότερα για το πώς να γράψετε στο Leanpub