Affärsplan FTW!
Affärsplan FTW!
Free!
Minst
$8.00
Föreslagna
Affärsplan FTW!

Senast uppdaterad 2014-12-25

Om boken

Välkommen. Om du har hittat den här boken och börjat läsa har du troligen en idé som du inte kan släppa, men du är osäker på hur du ska förverkliga den. Den här boken är skriven för dig och ditt team som har en affärsidé och vill försöka skapa ett lönsamt företag.

En naturlig del av den resan är affärsplanen – ett dokument som hjälper er svara på de svåra frågorna, ett stöd i ert dagliga arbete och en förutsättning för att få externt kapital. Jag kommer ge konkreta tips och råd på hur ni skriver en vinnande affärsplan.

Boken är även en praktisk guide i hur ni besvarar alla frågor i affärsplanen baserat på Venture Cups checklista. Det här är helt enkelt en handbok om hur ni går från idé till affärsplan till lönsamt företag – där er affärsplan blir ett starkt tävlingsbidrag i Venture Cup. Fokus ligger främst på webb, mjukvara och media, men är såklart värdefull för alla kategorier.

Det bästa av allt är att boken löpande uppdateras baserat på era frågor och mitt arbete som feedbackskrivare och jurymedlem i Venture Cup Väst. Om ni en gång köpt boken får ni tillgång till alla framtida uppdateringar.

Rekommenderat pris är 10 USD (ca 80 kr) och lägsta pris är 0 USD (gratis) - ni väljer själv vad ni betalar och om ni inte är nöjda får ni pengarna tillbaka.

Om författaren

Jesper Forslund
Jesper Forslund

Mitt namn är Jesper Forslund och jag är en entreprenör med fokus på digitala affärer, affärsmodeller, teknik och genomförande.

Tidigare VD och en av grundare till ett bolag inom Chalmers Innovation. Efter den resan utforskade jag livet som konsult med fokus på systemutveckling, projektledning och affärsutveckling samt stor fokus på Lean och Agile.

Jag är aktiv i Venture Cup Väst som feedbackskrivare sedan 2008 och även som jurymedlem sedan 2010 samt ordförande sedan 2014. Genom Venture Cup jag har läst många affärsplaner och skrivit mycket feedback. 

I dag arbetar jag som affärsutvecklare på SpeedLedger som är marknadsledande på e-bokföring för små företag, 0-10 anställda.

Jag är erfaren föreläsare för stora och små grupper både internt på företag och på större konferenser.

Sedan hösten 2013 är jag även delaktig i Connect Väst som mentor samt deltar i panelen på Språngbrädor.

Ovillkorliga Leanpub: ingen risk, 100% garanterat nöjd

Upp till 45 dagar efter ett köp kan du få tillbaka 100% av det du betalat med två klick. Vi processar alla återbetalningar manuellt, så det kan ta ett par dagar innan pengarna dyker upp. Se de fullständiga villkoren.

Write and Publish on Leanpub

Authors and publishers use Leanpub to publish amazing in-progress and completed ebooks, just like this one. You can use Leanpub to write, publish and sell your book as well! Leanpub is a powerful platform for serious authors, combining a simple, elegant writing and publishing workflow with a store focused on selling in-progress ebooks. Leanpub is a magical typewriter for authors: just write in plain text, and to publish your ebook, just click a button. It really is that easy.

Learn more about writing on Leanpub