Η αξία της Μουσικής Εκπαίδευσης με απλά λόγια - Το μονόχορδο
$19.00
Ελάχιστη τιμή
$29.00
Προτεινόμενη τιμή

Η αξία της Μουσικής Εκπαίδευσης με απλά λόγια - Το μονόχορδο

Η αισθητική της συμπερίληψης

Σχετικά με το Βιβλίο

Η αξία της μουσικής εκπαίδευσης με απλά λόγια

Η μονογραφία αυτή αποτελεί μια εναλλακτική προσέγγιση σε όσους θέλουν να γνωρίσουν το θαυμάσιο κόσμο της μουσικής μέσω της βιωματικής μάθησης ενός έγχορδου οργάνου.

Απευθύνεται σε μη μυημένους στη μουσική, σε ενήλικες ή παιδιά σχολικής ηλικίας τα οποία γνωρίζουν τα βασικά της γραφής και της ανάγνωσης (δηλαδή άνω των 8 ετών).

Μαζί θα αναζητήσουμε τον κρυμμένο μηχανισμό της γνώσης!

Θα ξεκινήσουμε μελετώντας το μονόχορδο του Πυθαγόρα.

Θα συνεχίσουμε αναλύοντας την ανάγκη προσθήκης επιπλέον χορδών και θα συστηματοποιήσουμε τη μελέτη σε δίχορδα όργανα (πειραματικά) κουρδισμένα σε 4ες και 5ες.

Αφού έχουμε αποκτήσει σταθερές γνώσεις για τις 2 χορδές, μπορούμε κατόπιν να δούμε τι γίνεται με την προσθήκη μιας 3ης. Ως απλούστευση στην επαγωγική σκέψη θα θεωρήσουμε την 3η χορδή κουρδισμένη έτσι ώστε να ομοιάζει στα προηγούμενα 2 μοντέλα (4ες, 5ες). Αυτή είναι και η βασική πρόταση του πονήματος αυτού:

Να μελετήσει κάποιος το τρίχορδο όργανο σε 4ες και 5ες. Εύκολα κατόπιν θα μπορέσει να προσθέσει και επιπλέον χορδές με ίδιες σχέσεις ζευγών (4ες, 5ες) ή σε άλλες διαφορετικές σχέσεις διαστημάτων από αυτές του μοντέλου μελέτης.

Το βιβλίο είναι γραμμένο με ερωταποκρίσεις των μαθητών Ε και Α. Πολλές φορές ο Ε που πάντα έχει Ερωτήσεις, θα Απαντά μόνος του μετά από καθοδηγούμενη διδασκαλία... 

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Η Εγγύηση Ευτυχίας 60 ημερών του Leanpub 100%

Εντός 60 ημερών από την αγορά μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων 100% για οποιαδήποτε αγορά από το Leanpub, με δύο κλικ.

Δείτε πλήρεις όρους

80% πνευματικά δικαιώματα. Κερδίστε $16 σε ένα βιβλίο των $20.

Πληρώνουμε 80% πνευματικά δικαιώματα. Δεν είναι λάθος: κερδίζετε $16 σε μια πώληση $20. Εάν πουλήσουμε 5000 μη επιστρεφόμενα αντίτυπα του βιβλίου ή του μαθήματος σας για $20, θα κερδίσετε $80,000.

(Ναι, μερικοί συγγραφείς έχουν ήδη κερδίσει πολύ περισσότερα από αυτό στο Leanpub.)

Στην πραγματικότητα, οι συγγραφείς έχουν κερδίσειπάνω από $12 εκατομμύριαγράφοντας, εκδίδοντας και πωλώντας στο Leanpub.

Μάθετε περισσότερα για τη γραφή στο Leanpub

Δωρεάν Ενημερώσεις. Χωρίς DRM.

Αν αγοράσετε ένα βιβλίο από το Leanpub, λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις για όσο χρόνο ο συγγραφέας ενημερώνει το βιβλίο! Πολλοί συγγραφείς χρησιμοποιούν το Leanpub για να δημοσιεύσουν τα βιβλία τους ενώ τα γράφουν. Όλοι οι αναγνώστες λαμβάνουν δωρεάν ενημερώσεις, ανεξάρτητα από το πότε αγόρασαν το βιβλίο ή πόσο πλήρωσαν (συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν).

Τα περισσότερα βιβλία του Leanpub είναι διαθέσιμα σε μορφή PDF (για υπολογιστές) και EPUB (για κινητά, tablets και Kindle). Οι μορφές που περιλαμβάνει ένα βιβλίο εμφανίζονται στην επάνω δεξιά γωνία αυτής της σελίδας.

Τέλος, τα βιβλία του Leanpub δεν έχουν καμία προστασία αντιγραφής DRM, οπότε μπορείτε εύκολα να τα διαβάσετε σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή.

Μάθετε περισσότερα για τις μορφές ηλεκτρονικών βιβλίων του Leanpub και πού να τα διαβάσετε

Γράψτε και Δημοσιεύστε στο Leanpub

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Leanpub για να γράψετε, δημοσιεύσετε και πουλήσετε εύκολα βιβλία σε εξέλιξη και ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά βιβλία και διαδικτυακά μαθήματα!

Το Leanpub είναι μια ισχυρή πλατφόρμα για σοβαρούς συγγραφείς, συνδυάζοντας ένα απλό, κομψό γράψιμο και δημοσίευση με ένα κατάστημα που επικεντρώνεται στην πώληση βιβλίων σε εξέλιξη.

Το Leanpub είναι μια μαγική γραφομηχανή για τους συγγραφείς: απλώς γράψτε σε απλό κείμενο, και για να δημοσιεύσετε το ηλεκτρονικό σας βιβλίο, απλώς πατήστε ένα κουμπί. (Ή, εάν παράγετε το ηλεκτρονικό σας βιβλίο μόνοι σας, μπορείτε ακόμη να ανεβάσετε τα δικά σας αρχεία PDF και/ή EPUB και στη συνέχεια να δημοσιεύσετε με ένα κλικ!) Είναι πραγματικά τόσο εύκολο.

Μάθετε περισσότερα για το πώς να γράψετε στο Leanpub