Laravel Tesztelés Egyszerűen ( Magyarul!)
Laravel Tesztelés Egyszerűen ( Magyarul!)
$15.00
Minimum
$20.00
Javasolt
Laravel Tesztelés Egyszerűen ( Magyarul!)

Utolsó frissítés 2013-08-30

A könyvről

Ez a könyv a Laravel Testing Decoded magyar fordítása Jeffrey Waytől. A könyvben szereplő példák PHP centrikusak, és figyelembe veszik a Laravel keretrendszer tulajdonságait. Ajánlott mind haladó, mind a TDD-vel csak most ismerkedő olvasóknak.

This book is a translation into magyar of Laravel Testing Decoded which was originally written in English.

A szerzőkről

JeffreyWay
JeffreyWay

Jeffrey is a web developer, writer, speaker, and creator of Laracasts.com. He spends his days digging into cutting edge technologies, and finding new ways to teach complicated concepts.

Zsellér István
Zsellér István

I am a freelance journalist. I have been working in the media for 19 years. I was involved with various on-line publications, this is where the love for web programming comes from. I am also a translator, and like to learn new languages.

A Leanpubnál nincs kockázat, csak 100% boldogsággarancia

A vásárlástól számított 45 napon belül, mindössze két kattintással visszakaphatod a vásárlás összegének 100%-át bármely Leanpubnál történt vásárlás esetében. A visszafizetéseket kézzel kezeljük, úgyhogy eltelhet néhány napba mire visszajut hozzád az összeg. Kérjük tekintsd át részletes felhasználási feltételeinket.

Írjon és tegyen közzé a Leanpub-ot

A szerzők és a kiadók a Leanpubot használják, hogy olyan csodálatos előrehaladást és befejezett e-könyveket tegyen közzé, mint ez. Használhatja a Leanpub-ot a könyv írásához, kiadásához és eladásához is! A Leanpub egy komolyabb szerzők számára egy hatékony platform, amely egy egyszerű, elegáns írás-és kiadói munkafolyamatot ötvöz egy olyan áruházzal, amelynek középpontjában az előrelépett e-könyvek értékesítése áll. A Leanpub egy mágikus írógép a szerzőknek: egyszerűen írjon egyszerű szöveget, és tegye közzé e-könyvét, csak kattintson egy gombra. Ez tényleg olyan egyszerű.

Tudjon meg többet a Leanpub-ral való írásról