Kaukamoinen
$7.99
Minimihinta
$7.99
Suositeltu hinta

Kaukamoinen

Tietoa kirjasta

Ota vastaan kutsu kauas Pohjolaan. Aikaan ja paikkaan, joka elää vain kaukaisissa kuvitelmissamme hämärästä menneisyydestä. Metsiin, joiden pintaa yksikään aura ei ole koskaan puhkaissut. Nämä tarinat kulkevat tuon kaukaisen maan tuulissa ja puissa, ikiaikaisen metsän viileissä kuiskauksissa.

Vierra on itsepäinen tyttö kainujen heimosta. Kun hän serkkunsa kanssa lähtee pyhälle matkalleen kohti aikuisuutta, lähtevät samalla liikkeelle myös hänen elämänsä suunnan määräävät voimat.

Pystyykö Vierra rikkomaan kiveen maalatun polkunsa, jonka on määrä johtaa hänet kohti myrskyjen ja vaikeuksien täyttämää elämää? Voiko hän löytää paikkansa heimonsa joukosta, vai onko hänen täytettävä kohtalonsa Kaukamoisena?

Kaukamoinen aloittaa fantasiatarinoiden sarjan, joka imee voimansa Suomen synkästä, mutta kauniista luonnosta. Sen juuret ovat samalla kertaa sekä mytologiassa että muinaisessa, kirjoittamattomassa historiassamme. Tarinoiden perustukset on laskettu muinaisen maailman ihmeille ja nopeatempoista kerrontaa siivittää kalevalamittainen runous, esi-isiemme runollisen kerronnan kieli.

Tietoa kirjailijasta

Petteri Hannila
Petteri Hannila

Olen keskisuomalainen kirjailija, joka viettää päivänsä ohjelmistosuunnittelun maailmassa ja jakaa iltansa perheen, aikidon ja mielikuvituksen lennon täyttämiin palasiin.

Kaikki sai alkunsa, kun kahdeksanvuotiaana minulle selvisi, että Tarzanista, tuosta lapsuusaikojen kestotähdestäni, on olemassa ihan oikeita kirjoja. Kun äitini luki niitä minulle, huomasin nopeasti, että välillä tarina jännittävissä kohdissa pomppi oudosti. Ne teistä, jotka ovat lukeneet Tarzan-kirjoja ymmärrätte varmasti, miksi tällainen sensurointi oli välillä tarpeen.

Tästä ärsyyntyneenä, niin ärsyyntynyt kun kahdeksanvuotias, vilkkaalla mielikuvituksella varustettu poika nyt ylipäätään voi olla, aloin lukea kirjoja itse. Mielikuvitukselliset tarinat ja legendat ovat seuranneet minua siitä päivästä eteenpäin aina näihin päiviin sakka.

Vain vähän noiden aikojen jälkeen mietin ensimmäistä kertaa kirjoittamista. Hyvin pitkään sysäsin sen sivuun sillä hetkellä muka tärkeämpien ja kiinnostavampien asioiden tieltä, kunnes viimein ymmärsin, että ellen aloita, yksikään tarinani ei näkisi päivänvaloa. Ja niin aloitin.

Aina Tarzanin lukemisen ajoista jännittävät seikkailut menneessä ja tulevassa ovat olleet lähellä sydäntäni. Niinpä luonnollista oli ryhtyä kirjoittamaan tieteis- ja fantasiatarinoita. Joitain vuosia sitten Kaukamoisen ajatus hiipi tajuntaani, eikä ole tähän päivään mennessä päästänyt otettaan minusta. Uudet, vielä valmistumattomat tarinat pyörivät mielessäni kunnes saan kirjoitettua ne itsestäni ulos, eikä tarinalle näy loppua vaikka näenkin kirkkaana millainen se loppu joskus tulee olemaan.

Joitain tarinoitani on julkaistu suomalaisissa genrelehdissä, kuten Usvassa, URS :n kultakuoriaisessa ja Kalaksikukossa.

Entä se unelma kirjailijaksi tulosta? Se joka syntyi silloin, melkein kolmekymmentä vuotta sitten. Se elää edelleen ja voi hyvin.

About the Contributors

Anne Petelius
Anne Petelius

Illustrator

Jenny Peräaho
Jenny Peräaho

Editor

Sisällysluettelo

  • Kainujen synty
  • Aikuisuuden taakka
  • Syksyn liekit
  • Kivestä ja tulesta
  • Pahan juuret
  • Verihopeaa
  • Hirven ja suden leikki
  • Pettävällä maalla
  • Polun etsijät

Leanpubin ehdoton ja riskitön 100% tyytyväisyystakuu

60 päivän sisällä ostosta voit palauttaa kirjasi täyttä hyvitystä vastaan minkä tahansa Leanpub - oston osalta, kahdella napsautuksella. Käsittelemme palautukset manuaalisesti, joten he tekevät kestää muutaman päivän näy. Katso täydelliset ehdot.

80% Royalties. Earn $16 on a $20 book.

We pay 80% royalties. That's not a typo: you earn $16 on a $20 sale. If we sell 5000 non-refunded copies of your book or course for $20, you'll earn $80,000.

(Yes, some authors have already earned much more than that on Leanpub.)

In fact, authors have earnedover $13 millionwriting, publishing and selling on Leanpub.

Learn more about writing on Leanpub

Free Updates. DRM Free.

If you buy a Leanpub book, you get free updates for as long as the author updates the book! Many authors use Leanpub to publish their books in-progress, while they are writing them. All readers get free updates, regardless of when they bought the book or how much they paid (including free).

Most Leanpub books are available in PDF (for computers) and EPUB (for phones, tablets, and Kindle). The formats that a book includes are shown at the top right corner of this page.

Finally, Leanpub books don't have any DRM copy-protection nonsense, so you can easily read them on any supported device.

Learn more about Leanpub's ebook formats and where to read them

Kirjoita ja julkaise Leanpubissa

Tekijät ja julkaisijat käyttävät Leanpubia julkaisemaan hämmästyttäviä käynnissä olevia ja valmiita e-kirjoja aivan kuten tämä. Voit käyttää Leanpubia kirjojen kirjoittamiseen, julkaisemiseen ja myyntiin myös! Leanpub on voimakas foorumi vakaville tekijöille yhdistämällä yksinkertaisen ja tyylikkään kirjoitus- ja julkaisutoiminnan, jossa myymälä keskittyy myymään jatkuvia e-kirjoja. Leanpub on maaginen kirjoituskone kirjoittajille: kirjoita vain tekstiin ja julkaise eBook, paina yhtä painiketta. Se on todella helppoa.

Lisätietoja Leanpubista kirjoittamisesta