Hogyan Feliratozzunk? Zsebkönyv
$7.99
Legalacsonyabb ár
$7.99
Javasolt ár

Hogyan Feliratozzunk? Zsebkönyv

A könyvről

Bátran belevághatsz.

 Ha már ezeket a sorokat olvasod a „kezedben” a válasz. Ezzel a kis zsebkönyvvel lépésről lépésre elsajátíthatod a feliratozást.

Akár a magad számára vagy egy nagyobb közösség számára fogsz feliratokat készíteni, mielőtt mélyebb vizekre evezünk itt az alkalom, hogy bemutatkozzak. Ki is vagyok én?

 

A nevem Abdikoglu Alparslan egy egyetemista srác, aki szabad idejében szeret sorozatozni és feliratokat készíteni. Az egész ott kezdődött, amikor az első sorozatomat nem folytatták a tv-ben, így neten kellett követnem a történetet. Feltűnt azonban, hogy akkoriban elég nehéz volt feliratot találni, igy rátaláltam néhány netes srácra, akik mára a barátaim. Már akkoriban fordítottak, azonban nem volt megfelelő platform, ahová a munkáinkat feltudtuk volna tenni, ezért létrehoztunk egyet! Azzal nem árulok el titkot, hogy nem mi voltunk az első ilyen kis csapat, akik hasonlót álmodtak meg.

Teltek múltak a hetek, hónapok az oldal körül elkezdett kialakulni egy kis közösség. Eljutottunk odáig, hogy 3év alatt kialakult egy  

3 ezres közösség, 16 fordító, több, mint 3000 felirattal az adatbázisban. Két sikeres török filmfesztivál filmjeinek fordítóiként ezt az oldalt úgy ismerik, hogy SUBIRAT. 

A szerzőről

Abdikoglu Alparslan
Abdikoglu Alparslan

Dreamer& Game Changer SZTE (university) ?IR student?proud idsa member ⭕️half Turkish half Hungarian / Leader of the Subirat.net website project. XRP holder??

Tartalomjegyzék

Tartalom jegyzék

Bevezető

Fordító programok beszerzése

Subtitle Edit beállítása és használata

Subtitle Workshop beállítása és használata

Honnan szerezzünk be srt-ket?

Hová tudom feltölteni a felirataimat?

Szeretnél a Subirat tagja lenni?

Mit fordítsak elsőnek?

Miért érdemes fordítóvá válnom?

A Leanpubnál nincs kockázat, csak 100% boldogsággarancia

A vásárlástól számított 60 napon belül, mindössze két kattintással visszakapható az összeg 100%-a bármely Leanpubnál történt vásárlás esetében.

További részletek.

80% Royalties. Earn $16 on a $20 book.

We pay 80% royalties. That's not a typo: you earn $16 on a $20 sale. If we sell 5000 non-refunded copies of your book or course for $20, you'll earn $80,000.

(Yes, some authors have already earned much more than that on Leanpub.)

In fact, authors have earnedover $13 millionwriting, publishing and selling on Leanpub.

Learn more about writing on Leanpub

Ingyenes frissítések. DRM nélkül.

A Leanpubon elérhető könyvek megvásárlásával együtt hozzáférhetőek azok összes későbbi frissítései, amikor a szerző feltölt belőlük egy újabb változatot. Számos szerző a Leanpub segítségével osztja meg előkészületben, írás alatt levő műveit. Ekkor az összes olvasó ingyenesen hozzáférés a frissítésekhez, függetlenül attól, hogy mikor fizettek érte és hogy mennyit (akár semmennyit).

A legtöbb Leanpubon megjelenő könyv elérhető PDF formában (számítógépek számára) és EPUB formában (telefonok, tabletek és Kindle). A formátumok, amelyekben az adott könyv elérhető, az oldal jobb felső sarkában láthatóak.

Végezetül, a Leanpubon megjelentetett könyvek egyike sincs DRM vagy ahhoz hasonló más egyéb (értelmetlen) másolásvédelemmel ellátva, így könnyű olvasni ezeket bármilyen támogatott eszközön.

További részletek a Leanpubon elérhető formátumokról és felhasználásukról

Írás és publikálás a Leanpubon

A Leanpub segítségével egyszerűen lehet előkészületben levő és befejezett elektronikus könyveket és online kurzusokat szerkeszteni, megjelentetni!

A Leanpub egy megbízható platform azok számára, akik komoly gondolják az írást. Elektronikus könyvek kidolgozására alkalmas egyszerű, elegáns szerkesztési és publikálási felülettel rendelkezik, sajáttal bolttal.

A Leanpub a szerzők bűvös írógépe: a szöveg megírása és az e-könyv kiadása mindössze csak egyetlen kattintás! (Vagy, ha az e-könyvet magunk készítjük el, akkor eszintén egyetlen kattintással fel tudjuk tölteni a saját PDF és EPUB állományainkat.) Csak ennyi az egész!

Írás a Leanpubon, bővebben