Handboek Medische Processtappen 2e editie
$7.99
Minimum prijs
$9.99
Voorgestelde prijs

Handboek Medische Processtappen 2e editie

Dutch version

Over het boek

Met het Medisch Proces Stappen (MPS®) model en de methode biedt een raamwerk waarmee het totale zorgproces in kaart kan worden gebracht. Door het MPS®-model te gebruiken als basis voor medische dataontwikkeling kan een kwaliteitsslag worden gemaakt. het uitwisselen van gegevens wordt steeds belangrijker zodat de volgende zorgverlener naadloos verder kan gaan waar de vorige is gebleven. Het MPS®-model biedt voldoende aanknopingspunten voor continuïteit van zorg, niet alleen binnen het ziekenhuis maar ook samen met alle huisartsen en instellingen in de regio. Er zijn veel voordelen van het MPS®-model als basis voor zorg-informatiesystemen. Administratieve lastenverlichting, goede feedback en beslisondersteuning behoren dan tot de mogelijkheden. 

Over de auteur

Jan Rombout
Jan Rombout

As Medical Data Architect and practicing medical specialist I'm aiming at improving the application of new technology and accessing medical knowledge. I've designed the 'Medical Proces Steps' - model that formats medical data and makes them easy accessible, as well knowledge as personal medical information. My first book "Medical Process Steps Handbook" is now in review phase in Dutch. A definitive and English version will follow.

Inhoudsopgave

Diagram zonder titel

De Leanpub 60-dagen 100% Geluksgarantie

Binnen 60 dagen na aankoop kunt u een 100% restitutie op elke Leanpub aankoop krijgen in twee klikken. We verwerken deze restituties handmatig. Het zal dus een paar dagen duren voor ze verschijnen. Zie volledige voorwaarden.

80% Royalties. Earn $16 on a $20 book.

We pay 80% royalties. That's not a typo: you earn $16 on a $20 sale. If we sell 5000 non-refunded copies of your book or course for $20, you'll earn $80,000.

(Yes, some authors have already earned much more than that on Leanpub.)

In fact, authors have earnedover $13 millionwriting, publishing and selling on Leanpub.

Learn more about writing on Leanpub

Gratis Updates. DRM-vrij.

Als je een Leanpub boek koopt, krijg je gratis aanpassingen aan het boek, zolang de auteur het boek aanpast! Veel auteurs gebruiken Leanpub om hun in wording boeken te publiceren, terwijl ze deze aan het schrijven zijn. Alle lezers krijgen gratis updates, onafhankelijk van het tijdstip wanneer ze het boek kochten of hoeveel ze betaalden (dus ook als ze niets betaalden).

De meeste Leanpub boeken zijn beschikbaar in PDF (voor computers) en EPUB (voor telefoon, tablets, en Kindle). De formaten die bij een boek beschikbaar zijn, worden getoond in de rechter bovenhoek van deze pagina.

Tenslotte, Leanpub boeken hebben geen DRM anti-kopieer nonsense, zodat je de boeken makkelijk kan lezen op elk toestel dat ondersteund wordt.

Lees meer over de e-boekformaten van Leanpub en waar u ze kunt lezen

Schrijf en publiceer op Leanpub

Auteurs en uitgevers gebruiken Leanpub om in-progress en volledige e-boeken te publiceren, net als dit. Je kan Leanpub ook gebruiken om je eigen boeken te schrijven, publiceren en verkopen! Leanpub is een krachtige platform voor ernstige auteurs, het combineert een werkwijze om op een eenvoudige manier elegant te schrijven en uit te geven met een winkel gericht op het verkopen van ebooks in wording. Leanpub is een magische typemachine voor auteurs: je schrijft enkel in platte tekst, en je geeft je ebook uit met een eenvoudige klik op een knop. Eenvoudiger kan niet.

Lees meer over boeken schrijven op Leanpub