Gardrób
$7.99
Legalacsonyabb ár
$7.99
Javasolt ár

Gardrób

A könyvről

Tragikomédia férfiakról és nőkről, meg arról, ami köztük van, legyen az akár komikus, akár tragikus részleteiben és összességében - akár az élet. A szöveg 2010-ben íródott, A kékszakállú herceg vára történetét véve alapul. A Gardrób társulat több ízben játszotta a Zöld Macska Diákpince színpadán.

A szerzőről

Zelei Bori
Zelei Bori

1980-ban születtem Budapesten, ma is itt élek.

Két színpadi írásom, a Gardrób és A hullám, elérhető itt a leanpub-on.

Kevert c. novelláskötetem a tinédzserkor és az ifjú felnőttkor gondjait-bajait meséli el, a maga nehézségeivel és szomorúságaival. A kötet kapható a nagyobb könyvesboltokban.

* * *

Born in 1980, Budapest, Hungary.

Author of two playes: The Wardrobe and The Wave, both available on leanpub.

Also author of the collection of short stories 'Kevert', named after the infamous that so many teens tasted when taking their first steps into adulthood. The book tells stories about teenager- and young adulthood and can be found in bookstores.

All works are available in Hungarian only.

A Leanpubnál nincs kockázat, csak 100% boldogsággarancia

A vásárlástól számított 60 napon belül, mindössze két kattintással visszakapható az összeg 100%-a bármely Leanpubnál történt vásárlás esetében.

További részletek.

80% Royalties. Earn $16 on a $20 book.

We pay 80% royalties. That's not a typo: you earn $16 on a $20 sale. If we sell 5000 non-refunded copies of your book or course for $20, you'll earn $80,000.

(Yes, some authors have already earned much more than that on Leanpub.)

In fact, authors have earnedover $13 millionwriting, publishing and selling on Leanpub.

Learn more about writing on Leanpub

Ingyenes frissítések. DRM nélkül.

A Leanpubon elérhető könyvek megvásárlásával együtt hozzáférhetőek azok összes későbbi frissítései, amikor a szerző feltölt belőlük egy újabb változatot. Számos szerző a Leanpub segítségével osztja meg előkészületben, írás alatt levő műveit. Ekkor az összes olvasó ingyenesen hozzáférés a frissítésekhez, függetlenül attól, hogy mikor fizettek érte és hogy mennyit (akár semmennyit).

A legtöbb Leanpubon megjelenő könyv elérhető PDF formában (számítógépek számára) és EPUB formában (telefonok, tabletek és Kindle). A formátumok, amelyekben az adott könyv elérhető, az oldal jobb felső sarkában láthatóak.

Végezetül, a Leanpubon megjelentetett könyvek egyike sincs DRM vagy ahhoz hasonló más egyéb (értelmetlen) másolásvédelemmel ellátva, így könnyű olvasni ezeket bármilyen támogatott eszközön.

További részletek a Leanpubon elérhető formátumokról és felhasználásukról

Írás és publikálás a Leanpubon

A Leanpub segítségével egyszerűen lehet előkészületben levő és befejezett elektronikus könyveket és online kurzusokat szerkeszteni, megjelentetni!

A Leanpub egy megbízható platform azok számára, akik komoly gondolják az írást. Elektronikus könyvek kidolgozására alkalmas egyszerű, elegáns szerkesztési és publikálási felülettel rendelkezik, sajáttal bolttal.

A Leanpub a szerzők bűvös írógépe: a szöveg megírása és az e-könyv kiadása mindössze csak egyetlen kattintás! (Vagy, ha az e-könyvet magunk készítjük el, akkor eszintén egyetlen kattintással fel tudjuk tölteni a saját PDF és EPUB állományainkat.) Csak ennyi az egész!

Írás a Leanpubon, bővebben