Dromen van water
$8.99
Minimum prijs
$8.99
Voorgestelde prijs

Dromen van water

Over het boek

Merel worstelt al haar leven lang met water. Ze mag er niet in, maar ze zou zo graag. Als het water tussen haar en haar droom job komt te staan, beslist ze om er tegenin te gaan. Het is genoeg geweest. Ze gaat een echte strijd aan met zichzelf en haar oor die de blokkade is tussen haar en haar dromen. Haar hele verleden komt boven water, of ze dat nu leuk vindt of niet. Ze ontdekt haar frustraties en haar sterke kanten. Ze wordt herboren door het water. Net als een bloem heeft Merel water nodig om te bloeien.

Dit e-book is al verkrijgbaar op papier. Kijk op zenspiratie.be om het te bestellen.

“Dromen van water is een vlot geschreven verhaal dat vraagt om in 1 ruk uitgelezen te worden. Het verhaal laat je ook emotioneel niet onberoerd.”

― Annick

“Dromen van water vind ik heerlijk om te lezen. Een goed boek over voor je doel durven gaan. Wat er ook gebeurt”

― Peter

“Ik gebruik Dromen van water voor een boekbespreking op school. Ideale lectuur: een leuk verhaal en niet te lang.”

― Joeri

Over de auteur

Els Vanlauwe
Els Vanlauwe

Els is een creatieve duizendpoot. Expressief bezig zijn, vindt ze heel belangrijk om een gelukkig leven te leiden. Een boek schrijven is daar een onderdeel van. Els staat ook bekend als schrijfster en vertelster van kinderverhalen.

Dromen van water is haar debuut novelle.

Bovendien is Els blogster op de site www.zenspiratie.be, een site die gaat over het belang van eenvoud.

De Leanpub 60-dagen 100% Geluksgarantie

Binnen 60 dagen na aankoop kunt u een 100% restitutie op elke Leanpub aankoop krijgen in twee klikken. We verwerken deze restituties handmatig. Het zal dus een paar dagen duren voor ze verschijnen. Zie volledige voorwaarden.

80% Royalties. Earn $16 on a $20 book.

We pay 80% royalties. That's not a typo: you earn $16 on a $20 sale. If we sell 5000 non-refunded copies of your book or course for $20, you'll earn $80,000.

(Yes, some authors have already earned much more than that on Leanpub.)

In fact, authors have earnedover $12 millionwriting, publishing and selling on Leanpub.

Learn more about writing on Leanpub

Gratis Updates. DRM-vrij.

Als je een Leanpub boek koopt, krijg je gratis aanpassingen aan het boek, zolang de auteur het boek aanpast! Veel auteurs gebruiken Leanpub om hun in wording boeken te publiceren, terwijl ze deze aan het schrijven zijn. Alle lezers krijgen gratis updates, onafhankelijk van het tijdstip wanneer ze het boek kochten of hoeveel ze betaalden (dus ook als ze niets betaalden).

De meeste Leanpub boeken zijn beschikbaar in PDF (voor computers) en EPUB (voor telefoon, tablets, en Kindle). De formaten die bij een boek beschikbaar zijn, worden getoond in de rechter bovenhoek van deze pagina.

Tenslotte, Leanpub boeken hebben geen DRM anti-kopieer nonsense, zodat je de boeken makkelijk kan lezen op elk toestel dat ondersteund wordt.

Lees meer over de e-boekformaten van Leanpub en waar u ze kunt lezen

Schrijf en publiceer op Leanpub

Auteurs en uitgevers gebruiken Leanpub om in-progress en volledige e-boeken te publiceren, net als dit. Je kan Leanpub ook gebruiken om je eigen boeken te schrijven, publiceren en verkopen! Leanpub is een krachtige platform voor ernstige auteurs, het combineert een werkwijze om op een eenvoudige manier elegant te schrijven en uit te geven met een winkel gericht op het verkopen van ebooks in wording. Leanpub is een magische typemachine voor auteurs: je schrijft enkel in platte tekst, en je geeft je ebook uit met een eenvoudige klik op een knop. Eenvoudiger kan niet.

Lees meer over boeken schrijven op Leanpub