At tage og at give
Gratis!
Med medlemskab
$7.99
Minimum betalt pris

At tage og at give

Win Win

Om bogen

Win-win

Denne lille bog er skrevet til dig, dig der har tænkt "der må være en bedre måde". Denne bog handler om den balance der altid bør være når man får eller giver hjælp.

Doner lidt

Bogen er helt gratis, men hvis du synes du gerne vil give lidt tilbage er du velkommen til at købe bogen. Alle pengene vil gå til M-ZEN FOUNDATION og de vil blive brugt på at hjælpe mennesker uden midler til at få tiltrængt terapi, vejledning og livs læring, så de kan begynde at tage del i den vidunderlige verden vi andre nyder.

Giv det videre

Du må helt frit kopiere bogen og sende den til alle dine venner, som du synes også kunne få noget ud af et andet syn på ting i livet. Hvis du har fået noget godt ud af dette lille værk. Så giv det videre. Ræk ud og rør en anden positivt.

Om forfatteren

Lars Mathiasen
Lars Mathiasen

Jeg er holistisk terapeut, lærer og vejleder. Du kan læse mere om mig på min hjemmeside M-ZEN

Leanpubs 60-dages 100% tilfredshedsgaranti

Inden for 60 dage fra købet kan du få en 100% refusion på ethvert Leanpub-køb, med to klik.

Se fulde vilkår

80% royalties. Tjen 160 kr på en 200 kr bog.

Vi betaler 80% royalties. Det er ikke en tastefejl: du tjener 160 kr på et salg på 200 kr. Hvis vi sælger 5000 ikke-refunderede eksemplarer af din bog eller kursus for 200 kr, vil du tjene 800.000 kr.

(Ja, nogle forfattere har allerede tjent meget mere end det på Leanpub.)

Faktisk har forfattere tjentover 12 millioner dollars på at skrive, udgive og sælge på Leanpub.

Lær mere om at skrive på Leanpub

Gratis opdateringer. DRM-fri.

Hvis du køber en Leanpub-bog, får du gratis opdateringer, så længe forfatteren opdaterer bogen! Mange forfattere bruger Leanpub til at udgive deres bøger i gang, mens de skriver dem. Alle læsere får gratis opdateringer, uanset hvornår de købte bogen eller hvor meget de betalte (inklusive gratis).

De fleste Leanpub-bøger er tilgængelige i PDF (til computere) og EPUB (til telefoner, tablets og Kindle). De formater, som en bog inkluderer, vises i øverste højre hjørne af denne side.

Endelig har Leanpub-bøger ikke noget DRM-beskyttelses nonsens, så du nemt kan læse dem på enhver understøttet enhed.

Lær mere om Leanpubs e-bogsformater og hvor man kan læse dem

Skriv og publicer på Leanpub

Du kan bruge Leanpub til nemt at skrive, publicere og sælge igangværende og færdige e-bøger og online kurser!

Leanpub er en kraftfuld platform for seriøse forfattere, der kombinerer en simpel, elegant skrive- og publiceringsarbejdsgang med en butik fokuseret på salg af igangværende e-bøger.

Leanpub er en magisk skrivemaskine for forfattere: skriv bare i almindelig tekst, og for at udgive din e-bog, klik på en knap. (Eller, hvis du producerer din e-bog på din egen måde, kan du endda uploade dine egne PDF og/eller EPUB filer og derefter publicere med et klik!) Det er virkelig så let.

Lær mere om at skrive på Leanpub