Angliai Útikalauz IT-soknak
$7.99
Legalacsonyabb ár
$7.99
Javasolt ár

Angliai Útikalauz IT-soknak

A könyvről

A köny programozók és egyéb IT alkalmazottak által írt kiköltözési kalauz programozóknak és IT alkalmazottaknak elsősorban Londonba.

Az alábbi témákat boncolgatjuk tüzetesen, nem kertelve:

 • Megfontolandók, előkészületek, önéletrajz
 • Fejvadászokkal való együttműködés, interjúzás menete, felvételi folyamat
 • Kiköltözés, lakásvadászat, telefon, internet, számlák, szükséges papírok, elintézési módok, hasznos tippek az egyébként nem triviális új élet kezdéséhez
 • Integráció, kultúra, mit szabad?, mit tilos?, miképpen működik itt a szakma és a szakmán kívüli élet? Mennyibe kerül a minden és milyen egy átlagos IT-s élete?
 • Költözés családdal, kisgyerekkel. Mik a lehetőségek, költségek és miképpen lehet a legjobbat kihozni a helyzetből?
 • Bónusz: szakmai események: hol találod őket?, mik vannak?, mik a szokások?, hova érdemes menni?

A közreműködőkről

Bognár Kata
Bognár Kata
Borosznoki Zita
Borosznoki Zita
Szabó Szilvia
Szabó Szilvia

Tartalomjegyzék

 • Előszó
 • Köszönet
 • A felkészülés
  • Megfogalmazódott a gondolat, hogy talán külföldön jobb?
  • Képes vagyok alkalmazkodni, belevágnék!
  • Értem! Hogyan keressek munkát?
 • W.I.P.

A Leanpubnál nincs kockázat, csak 100% boldogsággarancia

A vásárlástól számított 60 napon belül, mindössze két kattintással visszakapható az összeg 100%-a bármely Leanpubnál történt vásárlás esetében.

További részletek.

80% Royalties. Earn $16 on a $20 book.

We pay 80% royalties. That's not a typo: you earn $16 on a $20 sale. If we sell 5000 non-refunded copies of your book or course for $20, you'll earn $80,000.

(Yes, some authors have already earned much more than that on Leanpub.)

In fact, authors have earnedover $12 millionwriting, publishing and selling on Leanpub.

Learn more about writing on Leanpub

Ingyenes frissítések. DRM nélkül.

A Leanpubon elérhető könyvek megvásárlásával együtt hozzáférhetőek azok összes későbbi frissítései, amikor a szerző feltölt belőlük egy újabb változatot. Számos szerző a Leanpub segítségével osztja meg előkészületben, írás alatt levő műveit. Ekkor az összes olvasó ingyenesen hozzáférés a frissítésekhez, függetlenül attól, hogy mikor fizettek érte és hogy mennyit (akár semmennyit).

A legtöbb Leanpubon megjelenő könyv elérhető PDF formában (számítógépek számára) és EPUB formában (telefonok, tabletek és Kindle). A formátumok, amelyekben az adott könyv elérhető, az oldal jobb felső sarkában láthatóak.

Végezetül, a Leanpubon megjelentetett könyvek egyike sincs DRM vagy ahhoz hasonló más egyéb (értelmetlen) másolásvédelemmel ellátva, így könnyű olvasni ezeket bármilyen támogatott eszközön.

További részletek a Leanpubon elérhető formátumokról és felhasználásukról

Írás és publikálás a Leanpubon

A Leanpub segítségével egyszerűen lehet előkészületben levő és befejezett elektronikus könyveket és online kurzusokat szerkeszteni, megjelentetni!

A Leanpub egy megbízható platform azok számára, akik komoly gondolják az írást. Elektronikus könyvek kidolgozására alkalmas egyszerű, elegáns szerkesztési és publikálási felülettel rendelkezik, sajáttal bolttal.

A Leanpub a szerzők bűvös írógépe: a szöveg megírása és az e-könyv kiadása mindössze csak egyetlen kattintás! (Vagy, ha az e-könyvet magunk készítjük el, akkor eszintén egyetlen kattintással fel tudjuk tölteni a saját PDF és EPUB állományainkat.) Csak ennyi az egész!

Írás a Leanpubon, bővebben