Τα όνειρα ενός έρωτα που περίμενε το καλοκαίρι
Δωρεάν!
Με Συνδρομή
$7.99
Ελάχιστη πληρωμένη τιμή

Τα όνειρα ενός έρωτα που περίμενε το καλοκαίρι

Σχετικά με το Βιβλίο

Συχνά, αν όχι πάντα, ο έρωτας έρχεται απρόσμενα και απρόσκλητα. Μπορεί να απαιτείται θάρρος για να τον ακολουθήσεις στα αχαρτογράφητα νερά που σε σπρώχνει.  Η πλεύση μπορεί να είναι δύσκολη, να συναντήσεις φουρτούνες και κεραυνούς, και να χρειαστεί να επινοήσεις νέους τρόπους για να μην βουλιάξει το σκάφος, ή έστω να μην πνιγείς. Και αν καταφέρεις να ανοιχτείς μαζί του στα βαθιά και αρχίσεις να  ανακαλύπτεις νέα και παρθένα νησιά, θα πρέπει πάντα  να προσέχεις τον εαυτό σου και το σκάφος, από την αλαζονεία που μπορεί να αναπτυχθεί στη νηνεμία, την απογοήτευση και τη μελαγχολία στις μεγάλες και μακρές θύελλες,  την αμέλεια από την παρατεταμένη ασφάλεια, τον υπέρμετρο εγωισμό που θα αναπτύσσεται όσο καλύτερος καπετάνιος γίνεσαι, τα ξαφνικά γυρίσματα του καιρού, και τις σειρήνες που παραμονεύουν σε κάθε νέο νησί που συναντάς. Πρέπει να μην ξεχνάς να φροντίζεις και τις πληγές του σκαριού  από τις προσκρούσεις σε βράχια ή τις προσαράξεις, αλλιώς  σιγά σιγά θα σου διαλύσουν όλο το σκαρί χωρίς να το καταλάβεις. Ούτε να απορροφηθείς από τη θέα ενός όμορφου δειλινού και δεν προσέξεις τον ύφαλο που σου έχει στήσει ενέδρα.  Και αν ποτέ τα φέρει η μοίρα και  ξεβραστείς γυμνός σε τόπο έρημο, που ξέρεις; Μπορεί πάλι ο έρωτας να σου θυμίσει ότι υπάρχει Ιθάκη και ότι αξίζει  να προσπαθήσεις να τη βρεις.

 Τέτοιους προβληματισμούς περιγράφει το βιβλίο  μέσω μικρών ιστοριών, δηλαδή τη γέννηση του έρωτα και διάφορες πιθανές φάσεις ή καταλήξεις της εξελικτικής του πορείας. Νέες ιστορίες ενδέχεται να προστεθούν στο μέλλον.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Leonidas Pythagoras
Leonidas Pythagoras

Ο συγγραφέας υπογράφει με ψευδώνυμο.  Ως άνθρωπος αγαπάει τη δράση και τη δημιουργικότητα, τον συγκινούν οι προκλήσεις, δεν δέχεται εύκολα όρια και περιορισμούς,  είναι της λογικής και της συναισθήματος, του αρέσει η λιτότητα έκφρασης και η ομορφιά, είναι ίσως μοναχικός, μισεί την εκμετάλλευση των αδύνατων και τους δογματισμούς. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται σε διαφορετικό στίβο από αυτόν του μυθιστορήματος.

 

 

Σχόλια Αναγνωστών

Ν.Τ.
Ν.Τ.

Εκπληκτικό! Πολύ εύληπτο αλλά και γεμάτο διδάγματα συγχρόνως. Ν.Τ.

Α. Δ.
Α. Δ.

Αξίζει κανείς να εισέλθει στον κόσμο του υακίνθου, να ανακαλύψει τη χαρά που προσφέρει αλλά και την φροντίδα που απαιτεί. Υπέροχο έργο που δείχνει πως βλέπει κάποιος καθαρά μόνο με την καρδιά. "Omnia vincit amor"

Πίνακας Περιεχομένων

 • Πρόλογος
 • Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
 • Η εμφάνιση
 • Νο 1. Το ξερίζωμα
 • Νο 2. Η δήθεν πώληση
 • Νο 3. Ο φθόνος
 • Νο 4. Η υπερβολή
 • Νο 5. Η λύπη δεν βοηθά
 • Νο 6. Κάτω από το χαλί
 • Νο 7. Ο εγωισμός
 • Νο 8. Το τραύμα
 • Νο 9. Η τύχη
 • Νο 10. Η αλλεργία
 • Νο 11. Το χτίσιμο
 • Νο 12. Η ζήλεια
 • Νο 13. Η υπεραπασχόληση και το κυνήγι της αρμονίας
 • Νο 14. Σε δύσκολη εποχή
 • Νο 15. Το χαλάζι
 • Υστερόγραφο

Η Εγγύηση Ευτυχίας 60 ημερών του Leanpub 100%

Εντός 60 ημερών από την αγορά μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων 100% για οποιαδήποτε αγορά από το Leanpub, με δύο κλικ.

Δείτε πλήρεις όρους

80% πνευματικά δικαιώματα. Κερδίστε $16 σε ένα βιβλίο των $20.

Πληρώνουμε 80% πνευματικά δικαιώματα. Δεν είναι λάθος: κερδίζετε $16 σε μια πώληση $20. Εάν πουλήσουμε 5000 μη επιστρεφόμενα αντίτυπα του βιβλίου ή του μαθήματος σας για $20, θα κερδίσετε $80,000.

(Ναι, μερικοί συγγραφείς έχουν ήδη κερδίσει πολύ περισσότερα από αυτό στο Leanpub.)

Στην πραγματικότητα, οι συγγραφείς έχουν κερδίσειπάνω από $12 εκατομμύριαγράφοντας, εκδίδοντας και πωλώντας στο Leanpub.

Μάθετε περισσότερα για τη γραφή στο Leanpub

Δωρεάν Ενημερώσεις. Χωρίς DRM.

Αν αγοράσετε ένα βιβλίο από το Leanpub, λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις για όσο χρόνο ο συγγραφέας ενημερώνει το βιβλίο! Πολλοί συγγραφείς χρησιμοποιούν το Leanpub για να δημοσιεύσουν τα βιβλία τους ενώ τα γράφουν. Όλοι οι αναγνώστες λαμβάνουν δωρεάν ενημερώσεις, ανεξάρτητα από το πότε αγόρασαν το βιβλίο ή πόσο πλήρωσαν (συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν).

Τα περισσότερα βιβλία του Leanpub είναι διαθέσιμα σε μορφή PDF (για υπολογιστές) και EPUB (για κινητά, tablets και Kindle). Οι μορφές που περιλαμβάνει ένα βιβλίο εμφανίζονται στην επάνω δεξιά γωνία αυτής της σελίδας.

Τέλος, τα βιβλία του Leanpub δεν έχουν καμία προστασία αντιγραφής DRM, οπότε μπορείτε εύκολα να τα διαβάσετε σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή.

Μάθετε περισσότερα για τις μορφές ηλεκτρονικών βιβλίων του Leanpub και πού να τα διαβάσετε

Γράψτε και Δημοσιεύστε στο Leanpub

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Leanpub για να γράψετε, δημοσιεύσετε και πουλήσετε εύκολα βιβλία σε εξέλιξη και ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά βιβλία και διαδικτυακά μαθήματα!

Το Leanpub είναι μια ισχυρή πλατφόρμα για σοβαρούς συγγραφείς, συνδυάζοντας ένα απλό, κομψό γράψιμο και δημοσίευση με ένα κατάστημα που επικεντρώνεται στην πώληση βιβλίων σε εξέλιξη.

Το Leanpub είναι μια μαγική γραφομηχανή για τους συγγραφείς: απλώς γράψτε σε απλό κείμενο, και για να δημοσιεύσετε το ηλεκτρονικό σας βιβλίο, απλώς πατήστε ένα κουμπί. (Ή, εάν παράγετε το ηλεκτρονικό σας βιβλίο μόνοι σας, μπορείτε ακόμη να ανεβάσετε τα δικά σας αρχεία PDF και/ή EPUB και στη συνέχεια να δημοσιεύσετε με ένα κλικ!) Είναι πραγματικά τόσο εύκολο.

Μάθετε περισσότερα για το πώς να γράψετε στο Leanpub