What is the 7th Realm? Wat is het 7de Rijk?
$7.99
Minimum prijs
$9.99
Voorgestelde prijs

What is the 7th Realm? Wat is het 7de Rijk?

Over het boek

In English and Dutch!

In het Engels en Nederlands!An original illustrated tale of fantasy and spiritual ideas with some elements of science fiction and horror. It is a collection of stories and drawings connected through one theme: the 7th Realm.

Will Max Thunes be cured of his madness? Will Madoka break the 4th mirror?

Who is Tom? Will Samuel Salesbury survive his nightmares? What is

the 7th Realm? Find out in this book! Perhaps in this work of fiction, you might find some truth about happiness and life…

Een origineel geïllustreerd verhaal over fantasie en spirituele ideeën met enkele elementen van sciencefiction en horror. Het is een verzameling verhalen en tekeningen verbonden door één thema: het 7de Rijk.

Zal Max Thunes genezen van zijn waanzin? Zal Madoka de 4de spiegel breken?

Wie is Tom? Zal Samuel Salesbury zijn nachtmerries overleven? Wat is het 7de rijk?Ontdek het in dit boek! Misschien vind je in dit fictioneel werk enkele waarheden over geluk en het leven…

Over de auteur

Benno Emilia Sameyn
Benno Emilia Sameyn

Benno Emilia Sameyn, born 1994 from Belgium, Kortrijk, wants to spread their writings, drawings and ideas to the world. They graduated at KASK, Ghent in 2019 with a Master Degree in Audiovisual Arts. Besides writing and drawing they work as a volunteer as well, helping physically disabled people.

2021

Benno Emilia Sameyn, geboren in 1994 in België, Kortrijk, wil hun tekeningen, verhalen en ideeën delen met de wereld. Hen studeerde af aan het KASK te Gent

in 2019 met een Master in Audiovisuele Kunsten. Naast schrijven en tekenen werkt hun ook als vrijwilliger, om mensen met een fysieke beperking te helpen.

2021

Inhoudsopgave

  • Chapter One
  • Chapter Two
  • Chapter Three

De Leanpub 60-dagen 100% Geluksgarantie

Binnen 60 dagen na aankoop kunt u een 100% restitutie op elke Leanpub aankoop krijgen in twee klikken. We verwerken deze restituties handmatig. Het zal dus een paar dagen duren voor ze verschijnen. Zie volledige voorwaarden.

80% Royalties. Earn $16 on a $20 book.

We pay 80% royalties. That's not a typo: you earn $16 on a $20 sale. If we sell 5000 non-refunded copies of your book or course for $20, you'll earn $80,000.

(Yes, some authors have already earned much more than that on Leanpub.)

In fact, authors have earnedover $12 millionwriting, publishing and selling on Leanpub.

Learn more about writing on Leanpub

Gratis Updates. DRM-vrij.

Als je een Leanpub boek koopt, krijg je gratis aanpassingen aan het boek, zolang de auteur het boek aanpast! Veel auteurs gebruiken Leanpub om hun in wording boeken te publiceren, terwijl ze deze aan het schrijven zijn. Alle lezers krijgen gratis updates, onafhankelijk van het tijdstip wanneer ze het boek kochten of hoeveel ze betaalden (dus ook als ze niets betaalden).

De meeste Leanpub boeken zijn beschikbaar in PDF (voor computers) en EPUB (voor telefoon, tablets, en Kindle). De formaten die bij een boek beschikbaar zijn, worden getoond in de rechter bovenhoek van deze pagina.

Tenslotte, Leanpub boeken hebben geen DRM anti-kopieer nonsense, zodat je de boeken makkelijk kan lezen op elk toestel dat ondersteund wordt.

Lees meer over de e-boekformaten van Leanpub en waar u ze kunt lezen

Schrijf en publiceer op Leanpub

Auteurs en uitgevers gebruiken Leanpub om in-progress en volledige e-boeken te publiceren, net als dit. Je kan Leanpub ook gebruiken om je eigen boeken te schrijven, publiceren en verkopen! Leanpub is een krachtige platform voor ernstige auteurs, het combineert een werkwijze om op een eenvoudige manier elegant te schrijven en uit te geven met een winkel gericht op het verkopen van ebooks in wording. Leanpub is een magische typemachine voor auteurs: je schrijft enkel in platte tekst, en je geeft je ebook uit met een eenvoudige klik op een knop. Eenvoudiger kan niet.

Lees meer over boeken schrijven op Leanpub