Diccionario Húngaro-Español-Húngaro y Magyar-Spanyol-Magyar Szótár 2021
$12.75
Legalacsonyabb ár
$16.99
Javasolt ár

Diccionario Húngaro-Español-Húngaro y Magyar-Spanyol-Magyar Szótár 2021

Diccionario general Általanos szótár

A könyvről

Most tanulsz spanyolul, vagy magyarul, középhaladó, vagy már felsőfokú nyelvvizsgád van, mégsem mersz nekifogni egy hosszabb levél megíráshoz, vagy hiányos szókincsed miatt bizonytalannak érzed magad egy szakmai anyag lefordításához?

Nos ez a kétnyelvű szótár több mint ötvenezer ún. record terjedelemben gyűjt össze, a magyar abc sorrendjében, szavakat, köznapi, népi, újabb és régebbi kifejezéseket, egyes betegségek orvosi neveit, közmondásokat, szókapcsolatokat, informatikai szakszavakat, valamint idézeteket és teljes mondatokat.

Óriási előnye a papír alapú szótárakkal szemben, hogy oda–vissza lehet szavakat és kifejezéseket keresni egyszerűen. Segítségével mindkét nyelvben a legmegfelelőbb módon fejezheted ki magad.

A szótár folyamatos bővítés és javítás alatt áll, ezért évente újabb kiadás megjelentetését tervezem.

 

¿Estás aprendiendo español, o húngaro, dispones de un diploma de idomas de nivel intermedio o ya de uno avanzado, así y todo no te atreves a escribir una carta algo más extensa, o debido a tu vocabulario insuficiente te sientes inseguro para traducir algún material profesional?

Pues bien, este diccionario bilingüe recolecta en el orden del alfabeto húngaro palabras y expresiones del lenguaje cotidiano, populares, modernas y antiguas, nombres médicos de algunas enfermedades, proverbios, asociaciones de palabras, tecnicismos informáticos, así como citas y frases completas, en una extensión de más de cincuenta mil – así llamados – registros.

Una gran ventaja sobre los diccionarios en papel es que puede buscar palabras y expresiones en ambas direcciones fácilmente. Con su ayuda podrás expresarte del modo más óptimo en ambos idiomas.

El diccionario está en constante expansión y mejora, por lo que planeo lanzar una nueva edición cada año.

A szerzőről

Joaquín Sánchez Gálvez
Joaquín Sánchez Gálvez

A magyar és spanyol kétnyelvű szótár elkészítésekor 50 év általános, műszaki, orvosi és

mindenféle érdeklődésre számot tartó szavak és kifejezések jegyzetelése és keresése, valamint

különböző formában elkészített fordítások és a legkülönfélébb területeken végzett tolmácsolás

során szerzett tapasztalataira támaszkodtam.

Al confeccionar el diccionario bilingüe húngaro y español, me he basado en apuntes y búsquedas

de palabras y expresiones generales, técnicas, médicas y de todo tipo de interés, así como en las

experiencias obtenidas durante las traducciones hechas en diferentes formas y en las tareas de

intérprete llevadas a cabo en las más distintas áreas en 50 años.

A Leanpubnál nincs kockázat, csak 100% boldogsággarancia

A vásárlástól számított 60 napon belül, mindössze két kattintással visszakapható az összeg 100%-a bármely Leanpubnál történt vásárlás esetében.

További részletek.

80% Royalties. Earn $16 on a $20 book.

We pay 80% royalties. That's not a typo: you earn $16 on a $20 sale. If we sell 5000 non-refunded copies of your book or course for $20, you'll earn $80,000.

(Yes, some authors have already earned much more than that on Leanpub.)

In fact, authors have earnedover $13 millionwriting, publishing and selling on Leanpub.

Learn more about writing on Leanpub

Ingyenes frissítések. DRM nélkül.

A Leanpubon elérhető könyvek megvásárlásával együtt hozzáférhetőek azok összes későbbi frissítései, amikor a szerző feltölt belőlük egy újabb változatot. Számos szerző a Leanpub segítségével osztja meg előkészületben, írás alatt levő műveit. Ekkor az összes olvasó ingyenesen hozzáférés a frissítésekhez, függetlenül attól, hogy mikor fizettek érte és hogy mennyit (akár semmennyit).

A legtöbb Leanpubon megjelenő könyv elérhető PDF formában (számítógépek számára) és EPUB formában (telefonok, tabletek és Kindle). A formátumok, amelyekben az adott könyv elérhető, az oldal jobb felső sarkában láthatóak.

Végezetül, a Leanpubon megjelentetett könyvek egyike sincs DRM vagy ahhoz hasonló más egyéb (értelmetlen) másolásvédelemmel ellátva, így könnyű olvasni ezeket bármilyen támogatott eszközön.

További részletek a Leanpubon elérhető formátumokról és felhasználásukról

Írás és publikálás a Leanpubon

A Leanpub segítségével egyszerűen lehet előkészületben levő és befejezett elektronikus könyveket és online kurzusokat szerkeszteni, megjelentetni!

A Leanpub egy megbízható platform azok számára, akik komoly gondolják az írást. Elektronikus könyvek kidolgozására alkalmas egyszerű, elegáns szerkesztési és publikálási felülettel rendelkezik, sajáttal bolttal.

A Leanpub a szerzők bűvös írógépe: a szöveg megírása és az e-könyv kiadása mindössze csak egyetlen kattintás! (Vagy, ha az e-könyvet magunk készítjük el, akkor eszintén egyetlen kattintással fel tudjuk tölteni a saját PDF és EPUB állományainkat.) Csak ennyi az egész!

Írás a Leanpubon, bővebben