Checkligan
Checkligan
$5.00
Lägstapris
$9.99
Föreslaget pris
Checkligan

Den här boken är 5% färdigt

Senast uppdaterad 2014-12-28

Om boken

Man undrar varför alla Malaysiska flygplan försvinner språrlöst? Andra undrar hur en check från Barcleys bank i Malasya, man fått som betalning på posten kan kosta pengar att lösa in fast den var anmäld stulen och man blev rånad på 2000 kronor istället för att få betalt? Hur kan det komma sig att det finns så många Ryska uppköpare av Spanska företag och lägenheter? Vad har den Ryska presidenten med allt detta att göra och hur hänger checkbedrägerierna ihop med de försvunna flygplanen? Jobbar Ryska presidenten tillsammans med Barcleys bank of Malaysia, tillsamans för att tömma Spanska företag på pengar för att sedan köpa upp dem med samma pengar? Är det ett maffiabedrägeri på Internationell Politsk nivå? Vem ska ta tag i problemet och hur ska det lösas? Fredrik, har blivit bestulen på 2000 Kronor och vet hur. Har har också blivit erbjuden att sälja sin restuarang med svarta pengar som kommer från Rysla maffian. han vet inte att det hör samman, men när han börjar undersöka vart bankchefen för barcleys bank i malaysia har tagit vägen och inser att han har varit passagerare på ett av de försvuna flygplanen i Malasia, hittar han flera ledtrådar som tar honom till Ryssland och han kommer in på ett spår som till sist leder till Kreml och har ser hur hela cirkeln sluts och alla bitar faller på plats. han inser att det blir svårt att anmäla operationen så han ger sig in i spelet och försöker hitta cirkelns svaga punkt för att se om han kan krossa spelet eller ta del av kakan på sitt sätt. Kommer an att klara sig med livet i behåll?

Om författaren

Martin Liss
Martin Liss

Martin Liss kommer härmed ut med sin andra bok i serien ligan, första boken är Teligan Byter strategi.

Table of Contents

  • kap
  • Chapter Two
  • Chapter Three

Ovillkorliga Leanpub: ingen risk, 100% garanterat nöjd

Upp till 45 dagar efter ett köp kan du få tillbaka 100% av det du betalat med två klick. Vi processar alla återbetalningar manuellt, så det kan ta ett par dagar innan pengarna dyker upp. Se de fullständiga villkoren.

Write and Publish on Leanpub

Authors and publishers use Leanpub to publish amazing in-progress and completed ebooks, just like this one. You can use Leanpub to write, publish and sell your book as well! Leanpub is a powerful platform for serious authors, combining a simple, elegant writing and publishing workflow with a store focused on selling in-progress ebooks. Leanpub is a magical typewriter for authors: just write in plain text, and to publish your ebook, just click a button. It really is that easy.

Learn more about writing on Leanpub