CDI
CDI
$5.00
Minimum
$5.00
Javasolt
CDI

Ez a könyv 80% kész

Utolsó frissítés 2015-02-23

A könyvről

Ez a könyv egy kisebb technikai sorozat első eleme.

Bemutatom, hogyan lehet a Java Enterprise Edition világában (és azon kívül, a Standard Edition-nel) függőségeket injektálni -- nem csak elméletben, gyakorlatban is.

Az elméleti rész a CDI 1.1-es verziójával foglalkozik tüzetesebben, de pár helyen bemutatom az 1.2-es karbantartással kiadott módosításokat, illetve vetek egy pillantást a 2.0-s verzióban tervezett újításokra.

A gyakorlati részben a példákat a CDI referencia-implementációjának, a JBoss Weld-nek a felhasználásával mutatom be, a 2.0-s újítások terén az éppen aktuális 3.0-s alfa-verziók valamelyikét hívom segítségül.

A könyvet inkrementálisan fejlesztem, fejezetről fejezetre. Előrehaladásom nyomon követhető ezen az oldalon. Ha a könyv első negyede elkészült, az azt jelenti, hogy már teljes formájában elérhető a minta PDF, és esetleg HTML formátumban is olvashatóvá teszem ezeket a fejezeteket. Innentől kezdve a könyv maradékára koncentrálok.

Ha bármi észrevétele van a könyvvel kapcsolatban (helyesírás, formázás, akármi), úgy írjon bátran: szívesen fogadom az építő jellegű kritikát.

A szerzőről

Gábor László Hajba
Hajba Gábor László

Hajba Gábor László egy Java és Python programnyelvekben felvértezett IT szaktanácsadó. A soproni JaPy Szoftver Kft ügyvezető igazgatójaként ő felelős az ügyfelek igényeinek megfelelő üzleti szoftverek megtervezéséért és kivitelezéséért.

Mindezek mellett workshop-okat tart a Java EE illetve a Java 8-as verziójával történő fejlesztésről.

A Leanpubnál nincs kockázat, csak 100% boldogsággarancia

A vásárlástól számított 45 napon belül, mindössze két kattintással visszakaphatod a vásárlás összegének 100%-át bármely Leanpubnál történt vásárlás esetében. A visszafizetéseket kézzel kezeljük, úgyhogy eltelhet néhány napba mire visszajut hozzád az összeg. Kérjük tekintsd át részletes felhasználási feltételeinket.

Írjon és tegyen közzé a Leanpub-ot

A szerzők és a kiadók a Leanpubot használják, hogy olyan csodálatos előrehaladást és befejezett e-könyveket tegyen közzé, mint ez. Használhatja a Leanpub-ot a könyv írásához, kiadásához és eladásához is! A Leanpub egy komolyabb szerzők számára egy hatékony platform, amely egy egyszerű, elegáns írás-és kiadói munkafolyamatot ötvöz egy olyan áruházzal, amelynek középpontjában az előrelépett e-könyvek értékesítése áll. A Leanpub egy mágikus írógép a szerzőknek: egyszerűen írjon egyszerű szöveget, és tegye közzé e-könyvét, csak kattintson egy gombra. Ez tényleg olyan egyszerű.

Tudjon meg többet a Leanpub-ral való írásról